Over Pilou Cosmetics

 

Pilou Cosmetics is in 1996 opgericht door Loreen Schöner, vanuit Oosteind in Noord-Brabant zijn wij leverancier van onder andere Piroche Cosmetiques voor de gediplomeerde schoonheidsspecialist in Nederland. Wij zijn een klein bedrijf en kennen al onze klanten goed.

Pilou Cosmetics is 22 jaar geleden door mij opgezet vanuit het idee dat het anders kan, dat het anders moet en dat ik anders ben dan mijn collega’s.

 

Zaken doen op een leuke persoonlijke manier met “andere” producten, serieus maar met een lach.

 

Gewoon hele mooie dingen doen en resultaten behalen met bijzondere producten en werk methodes, zonder hoog van de toren te blazen.

 

Liefde voor natuur

 

Al in 1996 was ik bezig met respect voor de natuur en het gebruik van zoveel mogelijk natuurlijke producten. Deze eisen en het feit dat ik graag buiten de lijntjes kleur hebben in mijn zoektocht naar bijzondere huidverzorging geleid naar Piroche Cosmétiques.

 

Exclusieve werkmethode en producten

 

Ik zocht huidverzorging en verbetering, maar anders dan wat ik al had gezien op de markt. Nou met Piroche (de producten en speciale werkmethode) ben ik daar volledig in geslaagd en in 1997 werd ik exclusief importeur.

 

Piroche heeft mijn leven veranderd. Op zijn kop gezet in een positieve manier en wat is dat leuk, boeiend en leerzaam. Deze “life changing” wil ik graag doorgeven aan mijn klanten. Ik ben er zo enthousiast over dat ik dat het liefst met iedereen wil delen en wil laten zien.

 

De resultaten zijn geweldig. Een tevreden klant en consument is mijn brandstof, daar doe ik het voor, elke dag weer! Dat geeft ook telkens weer energie. Ondernemen is geen makkie, maar de resultaten en blije klanten zijn zo verslavend dat ik daar elke keer weer voor door het vuur ga.

 

Het is prachtig om te zien hoe de levenshouding van klanten veranderd zodra ze starten met Piroche. De ogen gaan open voor andere waarden en normen. Leergierigheid komt boven en de honger naar informatie en kennis is gewekt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mooi verzorgd verouderen

 

Ik vind het belangrijk om op een goede manier zo mooi en gezond mogelijk oud te worden, zonder kunstgrepen! Ouder worden doen we gelukkig allemaal, maar de kunst is om dat goed geconserveerd te doen. Door Piroche naar Nederland te halen maak ik dit bereikbaar voor iedereen.

 

Een onverzorgde huid maakt oud en is absoluut niet noodzakelijk.

 

Take good care!

 

Loreen Schöner