Behandelingen

Piroche Cosmétiques is geïnspireerd door de Traditionele Chinese Geneeskunde, welke ons leert dat gezondheid de energetische balans is tussen de verschillende delen van het lichaam en het milieu om ons heen.

 

Door de ervaring die is opgebouwd in de 35 jaar van het bestaan van Piroche hebben wij een groot aanbod van specialistische behandelingen.

 

 

  •  Acne
  • Couperose
  • Cellulite
  • Gezicht masker
  • Lichaam masker
  • Face lift

De behandelmethode past in de cyclische en ritmische visie op het leven in combinatie met uitgebreide kennis van de huid en haar verschijningsvormen. Elke behandeling begint met een gedetailleerde anamnese; De term is afgeleid van het Grieks en betekent "herinnering". In de praktijk werken we op spier-pees meridianen en alle behandelingen hebben te maken met herinneringen aan het welzijn van een mooi gezond lichaam.

 

Alle Piroche Cosmétiques behandelingen zijn gebaseerd op drie fundamentele uitgangspunten.

 

DETOXING

 De bio-energetische drainage, ontwikkeld door Piroche Cosmétiques, in combinatie met de actieve stoffen in de Piroche Cosmétiques producten, zuiveren het lichaam van gifstoffen die zich ophopen als gevolg van voedingsprocessen, negatieve omgevingsfactoren en stress. Pas na zuivering is het lichaam klaar om nieuwe waardevolle stoffen op te nemen.

 

STIMULATING

 Door de combinatie van Bioaroma’s – waardevolle synergiën van essentiële oliën – en individueel uitgezochte Piroche Cosmétiques producten gaat de therapeut energetisch en cosmetisch doelgericht werken aan de behoeften van het lichaam. Het werken op de energie banen van de meridianen herstelt de energiebalans van het lichaam.

 

 

 

REGENERATING

 Het resultaat van het effectieve behandelconcept is compleet: Het stimuleert de vernieuwing en activering van de lichaamscellen, de mentale regeneratie herstelt de innerlijke balans.