EQ Love

De allereerste zonnebrandcrème die het maritieme milieu (koraalriffen, leven in de zee) niet belast, bevat geen chemische filters die in de oceaan sijpelen - of in uw huid. EQ maakt alleen gebruik van natuurlijke minerale pigmenten om de schadelijke UVA- en UVB-stralen van de zon te blokkeren, Absoluut geen parabenen, petroleum, pesticiden of synthetische geurstoffen. Alleen pure, krachtige, milieuvriendelijke ingrediënten en parfum van natuurlijke oorsprong.

Live|Love|Care

EQ Love is opgericht in 2011 door Franck Bywalski, een globetrotter, ondernemer en gepassioneerd surfer. Als surfer wist Franck hoe belangrijk de koraalriffen en het leven in de zee zijn. EQ Love biedt een assortiment gecertificeerde biologische cosmetica en eco-ontworpen accessoires voor een perfecte balans tussen je levensstijl en respect voor het milieu.
EQ is geboren in de wereld van surfen, maar biedt veel meer dan alleen maar producten om naar het water te gaan. Door je te begeleiden bij je avonturen, streeft EQ naar het vinden van de juiste balans tussen levensstijl en ecologische voetafdruk.
In deze gemoedstoestand van positieve en verantwoordelijke dynamiek zijn elk van deze producten ontwikkeld: gecertificeerde organische verzorging voor sporters en natuurliefhebbers, haarverzorging, natuurlijke kamergeuren en ecologisch ontworpen accessoires. Voor welzijn op elk moment van de dag.

Biologische Franse cosmetica en lifestyleproducten voor het lichaam, de geest en de planeet. Geboren uit surfen, geïnspireerd door de oceaan.

  • Geschikt voor veganisten en vegetariërs (zie individuele producten voor details)
  • Ideaal voor het hele gezin
  • Ecocert & Cosmebio gecertificeerd