Piroche in uw salon

Ben je een professional en wil je informatie over het merk Piroche Cosmétiques? Wil jij je professionele toekomst een boost geven?

 

Piroche Cosmétiques is een familiebedrijf gevestigd in het een van de mooiste gebieden van de bergen van Zuid-Tirool in Italië. De bijzonder mooie natuur met een eigen natuurlijke waterbron is de dagelijkse inspiratie voor het bedrijf om al meer dan 35 jaar de mooiste producten te maken voor schoonheidssalons, instituten en hotels met een wellness afdeling. Piroche Cosmétiques biedt een optimale kwaliteit gebaseerd op een hoge kennis op het gebied van natuurlijke cosmetica. Alles staat in het teken van de liefde voor de natuur en de gezondheid van de mens.

 

Producten zijn 100% Made in Italy.

6000 verkooppunten zoals schoonheidssalons, instituten en hotels verdeeld over 15 landen.

Piroche Cosmétiques wordt in Nederland alleen verkocht via de professionele beauty branche en is niet verkrijgbaar in winkels.
Pilou Cosmetics te Oosteind is al meer dan 20 jaar de exclusieve importeur voor Nederland en verzorgt de verkoop aan schoonheidssalons en instituten.


Met Piroche heb je een uitgebreid assortiment producten voor professionele gezichts- en lichaamsbehandelingen en een compleet assortiment cosmetische producten voor de verkoop.Met de producten van Piroche kunt u zich als schoonheidsspecialist onderscheiden van de rest en meer resultaat bereiken voor uw klant.Tevens heeft u de beschikking over meerdere apparatuur die de behandelingen ondersteunen en een garantie zijn voor de beste resultaten die maar mogelijk zijn

Word onze partner en profiteer van:

Uitgebreide training over onze producten en behandelingsmethodes.Coaching op het gebied van ondernemerschap en alle hulp die je als beauty professional van een leverancier kan verwachten.Pilou Cosmetics is een inmiddels een bekende naam in de professionele beautywereld en brengt u graag op de hoogte van de mogelijkheden die zij u te bieden heeft.

Training data

Neem contact op met ons voor het trainingsaanbod.


Pilou Cosmetics is gevestigd in

Provinciale weg 193

4909 AJ / Oosteind (gem. Oosterhout NB)

Vlakbij Breda

Email: info@piloucosmetics.nl

Telefoon: 0162-319916


Impressie